Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

11o Forthnet Tournament

11o Forthnet Beach Volley Tournament
Πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού τους, η Forthnet και η nova σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, διοργανώνουν για τους συνδρομητές και τους φίλους τους, το 11ο Forthnetgroup Beach Volley Tournament.
Φέτος θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε και γυναικείες ομάδες, οι οποίες θα διαγωνισθούν μεταξύ τους σε ξεχωριστό τουρνουά ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Φετινοί σταθμοί στην αγωνιστική πορεία του τουρνουά, Χανιά, Ν. Επιβάτες, Σχοινιάς.
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το Forthnetgroup Beach Volley Tournament θα πραγματοποιηθεί:ΧανιάΠαρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Ν. ΕπιβάτεςΣάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουλίου, στην παραλία Ν. Επιβάτες στην Θεσσαλονίκη(πληροφορίες εδώ)
ΑττικήΣάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου, στην παραλία του Σχοινιά (Καράβι - Λ. Ποσειδώνος 198, Μαραθώνας)
Το Τουρνουά διεξάγεται σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς. Το "σφύριγμα λήξης" του Forthnet Beach Volley Tournament σε κάθε πόλη θα δώσει τη σκυτάλη στις αντίστοιχες τελετές απονομής όπου θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις πρώτες ομάδες. Ακόμα, σε όλες τις πόλεις, θα διανεμηθούν χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες ενώ κάθε αθλητής/αθλήτρια που θα πάρει μέρος στο τουρνουά θα λάβουν αναμνηστικά δώρα όπως Τshirt & "μπανάνα" 11th Forthnet Beach Volley Tournament.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.