Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΛΛΕΥ


Με την ευκαιρία της καθόδου στην Αθήνα για το πρωτάθλημα συλλόγων, ο πρόεδρος του συλλόγου μας παρέδωσε επιστολή στους υπευθύνους τουbeach volleyball με τις θέσεις μας για την ανάπτυξη του αθλήματος .Την επιστολή αυτήν παραθέτουμε παρακάτω.
Αγαπητοί συνεργάτες του τμήματος Beach Volleyball
Χαιρετίζοντας την προσπάθεια της ομοσπονδίας ο Α.Σ BEACH VOLLEY ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ(EL BANDANA B.V.C) θέλει με την παρουσία του να στηρίξει το θεσμό του B.V.C cup.
Σαν σύλλογος που μοναδικό μέλημα του είναι η ανάπτυξη του αθλήματος θα θέλαμε να διατυπώσουμε κάποιες σκέψεις μας για το μέλλον του αθλήματος.
Ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες σχεδόν όλο το χρόνο και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα το Beach Volleyball να απογαλακτιστεί από το συγγενές άθλημα της σάλας και να επιμηκυνθεί η περίοδος στο καλεντάρι της ομοσπονδίας. Έχοντας μάλιστα πλέον συλλόγους καθαρά «Beach» με παιδιά να καθοδηγούνται από κολοσσούς του αθλήματος (Τριανταφυλλίδης, Σφυρή , Brooks) και προπονητές που αγαπούν το άθλημα είναι ευκαιρία με την συνεργασία όλων να μπουν οι βάσεις για μια καινούρια εποχή στο Beach Volleyball.
Από την πλευρά μας σημειώνουμε ενδεικτικά κάποιες προτάσεις:
α) Διαφάνεια των μελών των συλλόγων με τη χρήση δελτίου αθλητή του συλλόγου και τουλάχιστον εξάμηνη δραστηριότητα στο σύλλογο με έλεγχο της ομοσπονδίας.
β) Αναγνώριση των Δ.Σ Beach Volleyball από την Ε.Ο.ΠΕ και έμπρακτη στήριξη με επιχορήγηση και προμήθεια υλικού.
γ) Καθαρότητα του αγωνίσματος χωρίς την παραμικρή «έκπτωση» χρόνου, πόντων και σετ ως ελάχιστη τιμή στους αθλητές που τιμούν το άθλημα του Beach Volleyball.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι με αυτές τις προτάσεις θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για τη διάδοση του αθλήματος που θα οδηγήσουν στη γέννηση νέων συλλόγων και περισσοτέρων τουρνουά.


Με τιμή ο πρόεδρος



Βιολάρης Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.