Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑ.Σ. BEACH VOLLEYBALL ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ EL BANDANA

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Όταν πριν από αρκετά χρόνια μια παρέα φίλων με υπερβολική αγάπη για το άθλημα του beach volley έστηνε με πολύ κόπο το πρώτο γήπεδο στη παραλία των Νέων Επιβατών τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε τα επόμενα χρόνια. Η παρέα αυτή καθώς περνούσαν τα χρόνια ήθελε να διαδώσει το ωραίο αυτό άθλημα και στα παιδιά της περιοχής. Έτσι αρκετά παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου με τη βοήθειά μας ασχολήθηκαν και αγάπησαν το άθλημα και σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες στα πρωταθλήματα που πήραν μέρος. Αυτή η μικρή επανάσταση για το άθλημα που γινόταν στην περιοχή μας μάς γέμιζε χαρά αλλά θέλαμε κάτι πιο οργανωμένο κάτι που τις προηγούμενες δεκαετίες έμοιαζε απατηλό όνειρο ,ένα σύλλογο.
Με πολλή προσπάθεια λοιπόν ιδρύσαμε το 2006 τον πρώτο καθαρά αμιγή σύλλογο beach volley στην Ελλάδα, τον el bandana beach volleyball club. Επόμενος στόχος μας ήταν η ίδρυση ακαδημιών .Έτσι το καλοκαίρι του 2008 ξεκίνησε η λειτουργία τους στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.
Φέτος αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με ένα θρύλο του παγκοσμίου volley τον Freddy Brooks που ανέλαβε τις προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου μας. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας αλλά και για τα ίδια τα παιδιά , ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τα πενήντα, που θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από αυτόν τον μεγάλο αθλητή, προπονητή και άνθρωπο. Τον Freddy Brooks πλαισιώνουν οι προπονητές του συλλόγου μας Καράμπελας Λυκούργος και Βιολάρης Στάμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.