Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Με 2 ομάδες γυναικών στα τελικά Juniors U20 στο Βόλο

Τζανάκη και Kimble 1η θέση στο Regional
Δυο ομάδες γυναικών θα εκπροσωπήσουν το σύλλογό μας στα τελικά που θα γίνουν στο Βόλο.  Πρόκειται για τις Τζανάκη/Κimble και Βαλκάνου/Στυλιανού που το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου  θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στους αγώνες που θα γίνουν στο μπαρ "Καρνάγιο" στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου.Καλή επιτυχία .




 Entry List  γυναικών
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Βαθμολογία
ΑΘΛ. 1
ΑΘΛ. 2
ΣΥΝΟΛΟ
Entry List
1
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Α / ΛΙΣΛΕΒΑΝΤ Β
80
80
160
2
KOKKINAKH E / ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ
50
50
100
3
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σ / ΠΟΛΗ Β
30
30
60
Πρωταθλητές ΕΣΠΕΚΕΛ
4
ΒΟΥΛΓΑΡΗ Λ/ / ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ι.
30
30
60
5
ΒΑΛΚΑΝΟΥ Λ / ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ε
20
20
40
6
ΜΟΔΙΩΤΗ Α. / ΜΟΔΙΩΤΗ Α.
20
20
40
7
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Α / ΚΟΛΛΙΑ Ν
0
0
0
Πρωταθλητές ΕΣΠΕΠ
8
ΤΖΑΝΑΚΗ Π. / ΚΙΜΠΛ Χ.
0
0
0
Πρωταθλητές ΕΠΕΣΘ
9
ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ Μ / ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ Χ
0
0
0
Πρωταθλητές
ΕΣΠΕ-ΘΡΑΚΗΣ
10
ΧΑΤΖΑΚΗ Ε. / ΧΑΤΖΑΚΗ Ε.
0
0
0
Πρωταθλητές ΕΣΠΕΚ
11
ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ Μ / ΠΕΠΟΝΗ Ο
0
0
0
Πρωταθλητές ΕΣΠΕΜ
12
ΔΙΚΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν./ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ Κ.
0
0
0
Πρωταθλητές
Ζ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πρωτιές για τον elbandana bvc

Δάνας και Κόκκινος στην 1η θέση
Πολλές πρωτιές είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο για το σύλλογο. Ο Λάμπρος Δάνας σε μεγάλη φόρμα φέτος πραγματικά σαρώνει τους τίτλους και για ένα ακόμη τουρνουά στην 1η θέση.Αυτήν τη φορά στην παραλία Κατερίνης και στο 5ο τουρνουά του North Area , στο bar almira στην Παραλία Κατερινής, μαζί με το συμπαίκτη του Κόκκινο Βασίλη νίκησαν στον τελικό τους Τσακογιάννη /Καββαδά και κατέκτησαν άλλη μια πρωτιά.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής σε ένα από τα καθιερωμένα τουρνουά του bar "peroke" οι έμπειροι Βιολάρης/Μητρόπουλος κατέκτησαν την 1η θέση.
Πάμε και στη νεολαία του συλλόγου όπου στα Φλογητά της Χαλκιδικής στους άνδρες είχαμε μια 2η θέση για τους Πατμανίδη /Kimble οι οποίοι έχασαν στον τελικό από τους πολύ έμπειρους Μπατζιλή/Θεοδωρίδη 2-0.Στις γυναίκες είχαμε τοπικό ντέρμπι στον τελικό με τις Κimble Chloe και Τζανάκη Γιώτα να επικρατούν 2-0 των Σπυριάδη Μουστακίδου.Μπράβο σε όλους.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον elbandana bvc

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο αθλητές και μέλη του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έφτασαν σε σημαντικές επιτυχίες.
Master Σχοινιά
Ξεκινώντας από το Σχοινιά όπου στο  Master  ο Δημήτρης Νίώπας με συμπαίκτη το Ζωλοσταθιάθη έφτασε μέχρι τον ημιτελικό όπου και έχασε από τους νικητές του τουρνουά Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο 2-0

U 23 Πανελλήνιο Αιδηψού
Ανεβαίνοντας πιο βόρεια στην πανέμορφη Αιδηψό στον τελικο του πανελλήνιου  U 23 Γούρμος Κώστας με συμπαίκτη τον Καββαδά Στράτο έφτασαν χωρίς ήττα μέχρι τον ημιτελικό όπου και έχασαν στο τάι μπρέικ 
ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α./ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Ε. - ΓΟΥΡΜΟΣ Κ./ ΚΑΒΒΑΔΑΣ Σ. 2-1 (21-9, 21-23, 15-13)


North Cup (Mουδανιά)
Φτάνοντας στη όμορφη Χαλκιδική και στο μπαρ Siesta στα Μουδανιά Ο Λάμπρος Δάνας συνέχισε το καταπληκτικό σερί του και κατέκτησε ένα ακόμη North Cup κερδίζοντας στον τελικό και με συμπαίκτη τον Τσακογιάννη τους Ακριτίδη /Μπατζιλή 2-0.

Junior Regional 2012 (Xωριό Ειρήνης)
Πάμε όμως και στη νεολαία μας που έδωσε βροντερό παρόν στο Regional που έγινε στο χωριό της Ειρήνης .Εκεί είχαμε τις Τζανάκη Γιώτα και Kimble C. να καταλαμβάνουν την 1η θέση στην κατηγορία U 20 και τις Βαλκάνου /Στυλιανού την 4η θέση.Στα αγόρια και στην κατηγορία U 20 Πατμανίδης Τ και Kimble N. κατέλαβαν την 2η θέση





Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Και το τουρνουά Open του Δ.Θερμαϊκού ήταν υπόθεση των παιδιών του elbadana

Σε πολλά ταμπλώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν η εκπροσώπηση του elbandana bvc. Εκτός του τουρνουά Forthnet που το κατέκτησε ο Λάμπρος Δάνας ,στο τουρνουά που έγινε στις εγκαταστάσεις των Ν.Επιβατών και διοργάνωσε ο Δ.Θερμαϊκού ο τελικός είχε χρώμα elbandana.Συγκεκριμένα τα αδέρφια Ραβονίκου ,Πέτρος και Ραφαήλ,νίκησαν στον τελικό το Βασιλάκη Τασιούρα και την Πέπη Κορβούλη 2-0 (21-15,21-19) και κατέκτησαν το τρόπαιο.Επιτυχία όμως και για τις Βαλκάνου/Στυλιανού που κατέκτησαν την 5η θέση στο πανελλήνιο U 20 που έγινε στις εγκαταστάσεις της Καρδίας.Μπράβο σε όλους.







Ραφαήλ και  Πέτρος με το Δημαρχο Θερμαϊκού Κ.Αλεξανδρή




Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Νέα επιτυχία για Λάμπρο Δάνα η κατάκτηση του 13ου Forthnet Ποταμού Επανωμής

Tο μέλος του συλλόγου elbandana bvc Λάμπρος Δάνας  μαζί με το συμπαίκτη του Βασίλη Κόκκινο ήταν οι νικητές του σπουδαίου αυτού τουρνουά που έγινε στο ποταμό της Επανωμής.Νίκησαν μετά από καταπληκτικό αγώνα τους πολύ σουδαίους αντιπάλους Α.Βανδώρο και Τ.Δάλλα 2-1 στο τάι μπρέικ.Στις γυναίκες η Μαρία Τίλλη και Κ.Τσοπούλου νίκησαν 2-1 σετ τίς Κυράνου/Κάγκα και κατέκτησαν την πρώτη θέση. Σ'αυτό το πολύ ωραίο τουρνουά ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε στους άντρες με τους:Κατσαρίδη/Τριανταφυλλίδη,Βιολάρη/Κimble N.,Γούρμο/Θεοδοσίου και φυσικά από το νικητή του τουρνου Λάμπρο Δάνα ενώ στις γυναίκες από τις Σπυριάδη /Αρουτουνιάν και Τζανάκη/Cimble C.