Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ

Αγωνιστική δράση μετά από καιρό. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες έδωσε τη δυνατότητα στο σύλλογο να οργανώσει ένα ακόμη τουρνουά και στους εραστές του αθλήματος να δώσουν νέες μαχες στην άμμο.Το τουρνουά ανδρών και γυναικών θα ολοκληρωθεί σήμερα με τους ημιτελικούς και τους τελικούς.

Φωτογραφίες από τον ημιτελικό γυναικών.





Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη ατυχία για την Ronaldina


Η μεγάλη άτυχη των τελευταίων ημερών ημερών είναι η αθλήτρια του συλλόγου μας Εβελύν . Η Ronaldina, όπως την ξέρουμε όλοι, τραυματίστηκε στην προπόνηση με την ομάδα της σάλας!!!! και δυστυχώς η διάγνωση έδειξε ρήξη χιαστών , έτσι δε θα αποφύγει το νυστέρι και λείψει αρκετό καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους. Ronaldina προσωπικά εγώ αλλά και όλος ο σύλλογος el bandana bvc σου ευχόμαστε περαστικά ,σιδερένια και γρήγορα κοντά μας στην άμμο.



Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

¨Εγινε το Σαββατοκύριακο το Full Moon Tournament


Έγινε τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνουά που είχε προγραμματιστεί να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα που είχε πανσέληνο αλλά αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους. Νικητές στους άντρες οι Βιολάρης/Δάνας που κέρδισαν στον τελικό τους Ραβονίκου/Ρομπακίτζε κα ιστις γυναίκες οι Σπυριάδη/Μουστακίδου που κέρδισαν τιςΈππα/Αργύρη