Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν για όλα τα φαβορί

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την πρόβλεψη του πρωταθλητή του τουρνουά της ακαδημίας. Πρώτοι σε ψήφους οι Βασίλης/Chloe, Μποράνα/Λίλιαν και Εβελύν /Timothi αλλά μόνο τα δύο ζευγάρια έφτασαν ψηλά και οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν με την κατάκτηση του τίτλου από Μποράνα και Λίλιαν .Δεν επιβεβαιώθηκαν όμως με το άλλο ζευγάρι του τελικού Ειρήνης και Χριστίνας που είχαν πάρει μόνο μία ψήφο και ανέτρεψαν τα προγνωστικά. Στο πλαίσιο της ψηφοφορίας έγινε και ηκλήρωση για ένα μπλουζάκι elbandanabvc και τυχερή ήταν η αθλήτρια της ακαδημίας Γαλάτεια.
Από σήμερα ξεκινά νέα ψηφοφορία για τον M.V.P του τουρνουά και θα κρατήσει μια βδομάδα. Ψηφίζουμε λοιπόν από σήμερα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το el bandana academy turnament 2010

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά της ακαδημίας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των Νέων Επιβατών παρά το δυνατό άνεμο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών μας. Χθες Κυριακή τη δεύτερη μέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημιτελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Στον 1ο ημιτελικό οι Κοπάτσι Μποράνα/Λιουμπομίροβα Λίλιαν νίκησαν 2-0 σετ (21-12,21-18) την ομάδα των Χοχλάκα Εβελύν/Cimble Timothi.
Στον 2ο ημιτελικό οι Μπελιά Ειρήνη/Γάκου-Τάκου Χριστίνα νίκησαν την ομάδα των Τζανάκη Παναγιώτας/Βασιλειάδου Αθανασίας 2-0 σετ (21-15,21-15).
Στο μικρό τελικό οι Τζανάκη Παναγιώτα/Βασιλειάδου Αθανασία επικράτησαν των Χοχλάκα Εβελύν/Cimble Timothi 2-1 σετ (21-16,10-21,15-11) και ανέβηκαν στο βάθρο.
Τέλος στο μεγάλο τελικό , ένα από τα φαβορί του τουρνουά , οι Κοπάτσι Μποράνα/Λιουμπομίροβα Λίλιαν νίκησαν την ομάδα των Μπελιά Ειρήνης/Γάκου-Τάκου Χριστίνας 2-0 σετ(21-15,21-16) και κατέλαβαν την 1η θέση.
Τις απονομές των Κυπέλλων έκαναν ο πρόεδρος του συλλόγου Βιολάρης Σταμάτης ,ο έφορος
ακαδημιών Κουλτζής Θανάσης και το μέλος του συλλόγου Κατσουγιαννόπουλος Αλέξανδρος.
Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και βοήθησαν στην επιτυχία του καθώς και το Κέντρο Αθλητισμού Δήμου Θερμαϊκού για την προσφορά των κυπέλλων.
(Φωτογραφίες από τη δεύτερη μέρα θα βρείτε στην ενότητα φωτογραφίες κλικ πιο πάνω)


Οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά της ακαδημίας
1η θέση Κοπάτσι Μποράνα/Λιουμπομίροβα Λίλιαν-2η θέση Μπελιά Ειρήνη /Γάκου-Τάκου Χριστίνα-3η θέση Τζανάκη Παναγιώτα/Βασιλειάδου Αθανασία

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μεγάλες μάχες στην πρώτη μέρα του el bandana academy tournament

Με πολλές συγκινήσεις ,εκπλήξεις και σε πολύ ωραίο κλίμα ξεκίνησε το τουρνουά της ακαδημίας. Οι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και πολλοί κρίθηκαν στο τάι-μπρέικ. Τα παιδιά με την απόδοσή τους εξέπληξαν θετικά τους θεατές και έδειξαν τη μεγάλη πρόοδο που παρουσίασαν το φετινό καλοκαίρι. Δεν έλειψαν βέβαια τα κλάματα και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί , ανάλογα βέβαια με το αποτέλεσμα. Μεγάλη αίσθηση έκανε ο αποκλεισμός με δύο ήττες των φαβορί του τουρνουά Βασίλη/Chloe.
Αύριο δεύτερη μέρα του τουρνουά θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί μεταξύ των Μποράνα/Λίλα -Εβελύν/Timothi και Ειρήνης/Χριστίνας-Νάνσυ/Γιώτας και θα ακολουθήσουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Για να δείτε τις φωτογραφίες της πρώτης μέρας του τουρνουά κάντε κλικ πιο πάνω στην ενότητα φωτογραφίες




Αποτελέσματα πρώτης μέρας

I Μποράνα/Λίλα vs Chloe/Βασίλης 2 - 1 21-16,17-21,16-14
I Timothi/Εβελύν vs Νάνσυ/Γιώτα 0 - 2 14-21,19-21
I Λουκία/Αναστασία vs Γλυκερία/Έφη 2 - 0 21-10,21-10
I Χριστίνα/Ειρήνη vs Χρύσα/Γαλάτεια 2 - 1 19-21,21-15,15-9
II Μποράνα/Λίλα vs Νάνσυ/Γιώτα 2 - 0 21-8,21-10
II Λουκία/Αναστασία vs Χριστίνα/Ειρήνη 0 - 2 20-22,14-21
7 Chloe/Βασίλης vs Timothi/Εβελύν 1 - 2 13-21,21-18,13-15
7 Γλυκερία/Έφη vs Χρύσα/Γαλάτεια 2 - 1 21-17,13-21,15-13
5 Timothi/Εβελύν vs Λουκία/Αναστασία 2 - 0 21-13,22-20
5 Γλυκερία/Έφη vs Νάνσυ/Γιώτα 0 - 2 8-21,15-21
Ημ Μποράνα/Λίλα vs Timothi/Εβελύν
-

Ημ Χριστίνα/Ειρήνη vs Νάνσυ/Γιώτα
-

Μ.τ Ηττημένος Αγώνα Νο 11
Ηττημένος Αγώνα Νο 12
-

Τελ Νικητής Αγώνα Νο11 vs Νικητής Αγώνα Νο12
-

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

el bandana academy tournament 2010

Έφτασε η ώρα που περιμένανε τα παιδιά της ακαδημίας. Να απολαύσουν ένα τουρνουά όλο δικό τους,οι μεγάλοι στην κερκίδα,και να αγωνιστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή 2010. Σε ένα τουρνουά που δεν μετράνε βαθμολογίες, έγινε κλήρωση για την κατάταξη,και όπου τα ζευγάρια έγιναν με τέτοιο τρόπο,ώστε να μην υπάρχει φαβορί.
Το τουρνουά θα αρχίσει το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 16.00 ,ενώ η τεχνική σύσκεψη θα γίνει στις 15.30. Την Κυριακή θα γίνουν οι ημιτελικοί στις 16.00,θα ακολουθήσει ο μικρός τελικός, ενώ στις 19.00 θα γίνει ο μεγάλος τελικός και οι απονομές των κυπέλλων

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και μπείτε στην κλήρωση

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή 3.45μμ μπορείτε να πάρετε μέρος στο γκάλοπ για τους πρωταθλητές ακαδημίας 2010.Ψηφίστε στη διπλανή στήλη από μία και πάνω προβλέψεις αν θέλετε. Ταυτόχρονα μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση για ένα μπλουζάκι el bandanabvc στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου elbandana@gmail.com ή γραπτό μήνυμα στο τηλ. 6974708679 γράφοντας το όνομά σας και τη λέξη κλήρωση.

1η και 3η θέση στη Δράμα

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός για τις εθνικές ομάδες Κ20. Κι αν τα αγόρια δεν τα κατάφεραν , οι Βραχνάς /Παπούλης και οι δικοί μας Γούρμος/Ραβονίκου, να φτάσουν στο ημιτελικό ,τα κορίτσια απέδειξαν ότι αυτό το άθλημα έχει μέλλον . Η πολύ ανεβασμένη φέτος Καρατζοπούλου με τη συμπαίκτρια της Βλασσερού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο απένατι στις Ατασού/Ακτας από την Τουρκία , ενώ οι Σπανού/Κορακοβούνη το χάλκινο απέναντι στις Σέβκεντ/Ιλκοβα από την Βουλγαρία. Μπράβο στα κορίτσια.
(Τη φωτογραφία δανειστήκαμε από το www.beachvolleyball.gr )

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά el bandana bvc openc


Με τη συμμετοχή 9 ανδρικών ομάδων και και 12 γυναικείων διεξήχθητο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις beach volleyball των Νέων Επιβατών το el bandana bvc open.Φοβερές μάχες στο φιλέ,αμείωτο κέφι και καλή μουσική ήταν τα συστατικά για ένα τέλειο τουρνουά που οργάνωσε αποκλειστικά ο σύλλογός μας. Εδώ να ευχαριστήσουμε το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Θερμαϊκού για την προσφορά των κυπέλων και τον εκπρόσωπο του Δήμου Θερμαϊκου Κωνσταντίνο Μπάρμπα που έκανε τις απονομές.Μεγάλοι νικητές του τουρνουά οι Δημήτρης Νιώπας και Χρήστος Θεοδοσίου που πρόσθεσαν στις συλλογές τους ένα ακόμη κύπελο,νικώντας στον τελικό τους Μπαλασά Δημήτρη και Καβαδά Στράτο 2-0 σετ. Στις γυναίκες νικήτριες οι Μαρία Κάγκα και Στέλλα Καράνου που επιβλήθηκαν 2-0 των Αρουτουνιαν-Καγκάκη.
Στους ημιτελικούς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Άντρες:Μπαλασάς Δ./Καβαδάς Σ.-Γιαννακούδης Σ./Ακριτίδης 2-0
Θεοδοσίου Χ,/Νιώπας Δ.-Κεβρεκίδης Κ./Δάντσης Χ. 2-0
Γυναίκες :Αρουτουνιάν Β./Καγκάκη Ν.-Χοχλάκα Ε/Cimble C. 2-0
Κάγκα Μ./Καράνου Σ.-Βελίκοβα Μ./Βασίλα Ε. 2-0

Φωτογραφίες από τις απονομές.

(Περισσότερες φωτογραφίες από το τουρνουά πιο πάνω στην ενότητα φωτογραφίες.)

Δεν τα κατάφεραν Κώστας και Ραφ

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Γούρμος Κώστας και Ραβονίκου Ραφαήλ και έχασαν και τα δύο σημερινά παιχνίδια και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των αγώνων. Συγκεκριμένα γνώρισαν την ήττα 2-0 σετ (21-18,21-12) από τους Σέρβους Delic/Bricic και την ήττα πάλι με 2-0 σετ (21-8,21-16) από τους Βούλγαρους Kostadinov/Stankov. Την ίδια τύχη είχε και η άλλη ομάδα των αγοριών Βραχνά /Παππούλη που κέρδισαν ένα παιχνίδι και έχασαν άλλα δύο στο τάι μπρέικ. Αντίθετα με τα αγόρια οι ομάδες των κοριτσιών Καρατζοπούλου/Βλασερού και Σπανού/Κορακοβούνη πέρασαν στα ημιτελικά και παίζουν αύριο Κυριακή για μια θέση στο τελικό

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Με ήττα ξεκίνησαν στο Βαλκανικό της Δράμας Κώστας και Ραφ

Μ ε ήττα ξεκίνησαν οι Γούρμος Κώστας και Ραβονίκου Ραφαήλ. Δεν τα κατάφεραν λοιπόν στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου τους αφού έχασαν με 2-0 σετ από την τουρκική ομάδα των Sezer / Caner . Χάνοντας 21-11 το πρώτο σετ βελτιώθηκαν στη συνέχεια και έχασαν δύσκολα 21-17 το δεύτερο και περιμένουν τα δύο αυριανά παιχνίδια με τους Σέρβους Delic / Brkic και τους Βούλγαρους Kostadinov / Stankov για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.Για περισσότερες λεπτομέριες κλικ εδώ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Κώστας και Ραφ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα


Γούρμος Κώστας και Ραβονίκου Ραφαήλ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley της Δράμας: Μεγάλη τιμή για τα δύο παιδιά του συλλόγου αλλά και για τον ίδιο το σύλλογο η συμμετοχή τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος. Επιβραβεύεται έτσι η συνεχής αγωνιστική άνοδος των δύο αθλητών αλλά και η μεγάλη τους αγάπη για το άθλημα αυτό. Να θυμίσουμε ότι Κώστας και Ραφαήλ κέρδισαν δύο τελικούς Κ20 και έχασαν μόνο έναν αυτόν στις Ράχες , ο οποίος έδωσε τον τίτλο στους αθλητές από την Κω ,Βραχνά -Παπούλη που μαζί με τη δική μας ομάδα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Δράμα. Χίλια μπράβο στα παιδιά μας
Κώστας και Ραφ στην 1η θέση στην Αθήνα

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τουρνουά el bandana bvc open

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Αυγούστου θα διεξαχθεί τουρνουά Open ανδρών και γυναικών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στους Νέους Επιβάτες.
Συμμετοχή:10€ το άτομο
Δηλώσεις:Μέχρι Πέμπτη 22.00 στο τηλ.6974708679 ή στο email elbandana@gmail.com
Τεχνική σύσκεψη ανδρων: Σάββατο 10.00
Τεχνική σύσκεψη γυναικών: Σάββατο 12.00

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Αλλαγές στο σάιτ του συλλόγου

Με καινούργια μορφή λειτουργεί από σήμερα το σάιτ μας. Έγιναν αλλαγές στην εμφάνιση της ιστοσελίδας και προστέθηκαν καινούριες σελίδες όπως οι αθλητές, οι εγκαταστάσεις, το συμβούλιο ,η ιστορία του συλλόγου, φωτογραφίες από τα φετινά τουρνουά,αλλά και η σελίδα επικοινωνίας όπου θα μπορείτε με ένα απλό κλικ να στείλετε το email σας στο σύλλογο για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε. Περιμένω τα σχόλια σας αλλά και προτάσεις για βελτίωση.
Ευχαριστώ Sakis

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Τουρνουά ακαδημίας el bandana bvc

Το σαββατοκύριακο 28και 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το τουρνουά τις ακαδημίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ακαδημίας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 22 Αυγούστου.


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ένα μέλος του el bandana πρωταθλητής στο North Area Circouit 2010

Ένα μέλος του συλλόγου μας , ο Δημήτρης Νιώπας μαζί με το συμπαίκτη του Κόκκινο Βασίλη κατέκτησαν το πρωτάθλημα του North area circouit 2010 στον τελικό που έγινε στην Κατερίνη. Μεγάλη επιτυχία για το Δημήτρη στο δεύτερο τη τάξη τουρνουά μετά τα Masters. Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Νιώπας ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους το 2000 και έχει κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στους βαλκανικούς αγώνες Κ21 το 2003. Ο σύλλογος el bandana bvc συγχαίρει το Δημήτρη Νιώπα για τη μεγάλη επιτυχία.