Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

OPEN JUNIOR ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 2010

Λίγες μέρες μείνανε για την έναρξη του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors U-17 καιU-20 αγοριών και κοριτσιών που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την ομοσπονδία beach volleyball και το Δήμο Θερμαϊκού. Oi αγώνες που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος και όχι μόνο ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουλίου με τα προκριματικά , συνεχίζονται το Σάββατο με το κυρίως ταμπλώ και η κορύφωσή τους την Κυριακή με τους ημιτελικούς και τους τελικούς. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος και αρκετές ομάδες του συλλόγου με πολλές ελπίδες για μετάλιο.Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

11o Forthnet Tournament

11o Forthnet Beach Volley Tournament
Πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού τους, η Forthnet και η nova σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, διοργανώνουν για τους συνδρομητές και τους φίλους τους, το 11ο Forthnetgroup Beach Volley Tournament.
Φέτος θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε και γυναικείες ομάδες, οι οποίες θα διαγωνισθούν μεταξύ τους σε ξεχωριστό τουρνουά ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Φετινοί σταθμοί στην αγωνιστική πορεία του τουρνουά, Χανιά, Ν. Επιβάτες, Σχοινιάς.
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το Forthnetgroup Beach Volley Tournament θα πραγματοποιηθεί:ΧανιάΠαρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Ν. ΕπιβάτεςΣάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουλίου, στην παραλία Ν. Επιβάτες στην Θεσσαλονίκη(πληροφορίες εδώ)
ΑττικήΣάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου, στην παραλία του Σχοινιά (Καράβι - Λ. Ποσειδώνος 198, Μαραθώνας)
Το Τουρνουά διεξάγεται σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς. Το "σφύριγμα λήξης" του Forthnet Beach Volley Tournament σε κάθε πόλη θα δώσει τη σκυτάλη στις αντίστοιχες τελετές απονομής όπου θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις πρώτες ομάδες. Ακόμα, σε όλες τις πόλεις, θα διανεμηθούν χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες ενώ κάθε αθλητής/αθλήτρια που θα πάρει μέρος στο τουρνουά θα λάβουν αναμνηστικά δώρα όπως Τshirt & "μπανάνα" 11th Forthnet Beach Volley Tournament.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

2o Συλλογικό Τουρνουά el bandana

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου χθες και σήμερα 19 και 20 Ιουνίου το 2ο συλλογικό τουρνουά του συλλόγου μας .Οι μάχες στο φιλέ ήταν συναρπαστικές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.Στους σημερινούς ημιτελικούς και τελικούς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :


(Γυναίκες) 1ος ημ. Μουστακίδου-Αρτουριάν VS Χοχλάκα-Cimble 2-0 (21-15,21-15)
2oς ημ. Κρυσταλίδου-Καγκάκη VS Τζιβαχίδου-Στυλιανού 2-0 (21-14,21-14)
Τελικός Μουστακίδου-Αρτουριάν VS Κρυσταλίδου-Καγκάκη 2-0
(Άντρες) 1ος ημ. Ροβονίκου-Γούρμος VS Αθανασιάδης-Ρομπακίτσε 2-0
2ος ημ. Βιολάρης-Καράμπελας VS Κατσαρίδης-Τσουρέκας 2-1 (23-25,21-19,15-12
Τελικός Ροβονίκου -Γούρμος VS Βιολάρης-Καράμπελας 2-0 (21-15,21-8)










Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

el bandana academy

Η θερμοκρασία στα ύψη ,στα ύψη όμως και οι ρυθμοί των προπονήσεων των αθλητών της ακαδημίας κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας Freddy Brooks, Λυκούργου Καράμπελα και Βιολάρη Στάμου. Οι προπονήσεις συνεχίζονται για δεύτερο συνεχή μήνα και νέα παιδιά έρχονται καθημερινά να γνωρίσουν το καταπληκτικό άθλημα του beach volley. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι.Ακολουθούν φωτογραφίες από την προπόνηση.